Stek allt i oljan tillsammans med limeskalet och pressad vitlök tills det får lite färg. Blanda i morot, paprika, cashewnötter, koriander, limesaft, salt, peppar och honung
Tillsätt grönsakerna och låt dem fräsa med några minuter. Späd med buljongen och chilisås. Låt allt bli genomvarmt och smaka av med salt och chilipeppar
av med mer kryddor. Servera med jasminris eller nudlar. Ingredienser för 4 personer2 msk olja1 vitlöksklyfta hackad2 tsk ingefära½ purjolök, skivad150 g champinjoner, skivade150 g broccoli1 paprika valfri färg, strimlad2 dl kokosmjölk2 tsk limesaft1 krm cayennepeppar1 fiskbuljongtärning200 g räkor, skaladeGör så härHetta upp en wok eller stekpanna med olja
Dagens korianderfest resulterade marinerad tempeh (vitlök, curry, salt, olja, agave, lime), krispigt limespetsad mixsallad medkoriander, färska mumsiga jordgubbar, en näve naturella cashewnötter, ugnsgrillad flingsaltad sparris, en mix av krispig zucchinipasta tillsammans med mjuk smakrik bönpasta och en krämigt syrlig sås på kokosmjölk och barabär blåbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.