Pepparkaksgriljering Räcker till ca 3 kg färdig julskinka. 1. Värm ugnen till 200 grader. 2. Klipp bort nätet från den kokta eller ugnsbakade skinkan Tasteline
Apelsin- & pepparkaksgriljering Jag testade en griljering förra året som jag verkligen gillade. Jag minns tyvärr inte var jag hittade receptet, så jag kan tyvärr inte ge cred till den som kom på det á la Linda
Pepparkaksgriljering till julbortdets skinka Sätt ugnen på 225°. Blanda senap, ingefära, potatismjöl och ägg i en skål. Bred ut blandningen på skinkan eller kalkonen Matklubben.nu
Apelsin och pepparkaksgriljering. Sätt ugnen på 225 grader. Ta bort nätet och skär bort det mesta av svålen på den avsvalnade skinkan. Skölj apelsinen noga och riv skalet Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.