Parmalindad fläskfilé med kantarellpytt
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g fläskfilé
  • putsad
  • 2 msk riven parmesanost
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 4-6 salvia- eller basilikablad
  • Salt
  • Peppar
  • 2 skivor parmaskinka
  • 1 tsk rapsolja
  • 250 g potatis
  • tärnad
  • ½ msk smör eller olja
  • ½ gul lök
  • hackad
  • 150 g kantareller
  •  
  • Rödvinssås
  • ½ dl rödvin
  • ½ dl buljong
  • 1 tsk tomatpuré
  • 1 tsk hallonbalsamvinäger
  • 1 tsk svartvinbärsgelé (kan uteslutas)
  • ½-1 tsk majsstärkelse
  • ½ msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.