Servera den krämiga köttfärssåsen med ris och lättkokta grönsaker. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs löken tillsammans med färsen tills färsen är genomstekt
Servera den krämiga köttfärssåsen med ris och lättkokta grönsaker. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs löken tillsammans med färsen tills färsen är genomstekt
Krämig fläskfilé i tärningar tillsammans med matlagningsgrädde, grönsaker och lök. Skala moroten och grovriv den, häll ned i stekpannan tillsammans med haricot verts och ärtor
4 Fiskgratäng 600 g koljafilé eller torskfilé 2 tsk salt 2 krm finmalen vitpeppar 400 ml kokosmjölk (gärna extra krämig) skalet av 2 lime 1 tsk sambal oelek Tillbehör 4 port ris 2 lime delad i klyftor Wokade grönsaker 2 msk rapsolja 300 g strimlad pak choi 250 g broccoli (i mindre bitar och buketter) 2 strimlade salladslökar 2 krm salt 1 krm finmalen vitpeppar Lägg till i inköpslistan
Tvätta och skala apelsin och citron med potatisskalare. Koka upp skal, saft, creme fraiche, smulad buljongtärning, soja, russin och sambal oelek i en panna
4 bit gösfilé, à 150 g med skinnet kvar salt olivolja. Krämig kräftpotatis350 g potatis 1,5 dl crème fraîche 150 g kräftstjärt, skalade 1-2 msk gräslök, finhackad salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.