Dessa potatisbakelser passar till mesta som ett tillbehör. Sätt in potatisbakelserna i ugnen i ungefär 10 minuter eller tills det har fått en fin färg 4 stycken avlånga smördegsplattor (eller motsvarande smördeg på rulle)
Det är potatisbakelser med smördeg och västerbottenost. Vårt tidigare favorittillbehör, crushed potatoes, har nu fått kraftig konkurrens från dessa frasiga potatisbakelser
Just kokt potatis är inget tillbehör som liger mig särskilt varmt om hjärtat men så här omgjord till frasiga potatisbakelser så blev de en solklar favorit som tillbehör till oxfilén vid nyårsmiddagen
Dessa frasiga puppies blev jättegoda till grillat. Bokmärk gärna och spara till kommande ljumma sommarkvällar där grillen står tänd var och varannan dag
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, potatismjöl och bakpulver. Sikta ner det i smeten. Häll smeten i en långpanna 30x40 cm klädd med bakplåtspapper
Hej. Här kommer gårdagens bakverk. Potatisbakelser. Grymt goda och lite nostalgi över det hela då jag liksom många andra hade en mamma som brukade baka dessa då jag var liten
Falska potatisbakelser är något extra att sätta gaddarna i till finkaffet på söndag. Falska potatisbakelser Skriv ut Prep time 20 min Cook time 15 min Total tid 35 min Portioner
Skala och koka potatisarna i lättsaltat vatten. Slå av vattnet och mosa potatisarna. Tänk på att moset ska spritsas, varför det måste vara helt fritt från potatisbitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.