Här kommer ett riktigt smarrigt bröd som bakas i lergryta. Trots namnet så ska jag inte ta åt mig äran, receptet har jag nämligen fått av en vän med samma fina namn som jag
Smält margarin. Häll ner mjölk och kvarg. Värm tills det är fingervarmt. Smula sönder jästen i degbunke och ta hälften av degvätskan för att lösa upp jästen
. Jag har snöat in mig lite på dessa mugcakes/muggkakor som man gör i mikron i en mugg och efter att ha testat en hel massa recpet på nätet så har jag mixtrat ihop ett eget som jag bara älskar
Smula ner jästen i en bunke. Värm vatten och mjölk till 37º. Rör ut jästen i lite av degspadet. Tillsätt resten av degspadet, salt, honung, solrosfrön, ljust och milt fullkornsvetemjöl och nästan allt vetemjöl
Emmas Paleo Choklad Crunch Bollar. Emmas Paleo Choklad Crunch Bollar. Hej. Hoppas ni mår bra. Jag ska snart iväg till en kompis i Göteborg, men först så tänkte jag dela med mig av receptet på några riktigta mumsbitar som jag gjorde igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.