Alla recept är gluten- och mejerifria. Bästa betyget från dottern. Här är recept på Glutenfria frallor. 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor. Låt degen stå i 10-15 minuter. Låt stå och jäsa i 75-90 min. Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. ) 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor
Efter att ha testat lite olika glutenfria våffelrecept men aldrig blivit helt nöjd med resultatet har jag nu experimenterat mig fram till det i mitt tycke perfekta receptet
Jag tycker de har bra produkter helt enkelt, och jag puffar gärna för små aktörer i nätbutiksfloden som brinner - inte bara för att maximera den egna ekonomiska vinsten utan också för att hjälpa andra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.