Bästa studentsoppan!
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 1 msk olivolja
  • 0,5 tsk cayennpeppar
  • 1 schalottenlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • ½ gul paprika
  • 3 körsbärstomater
  • ½ spansk röd peppar utan frön
  • 4 dl tomatjuice
  • 0,5 hönsbuljongtärning
  • 1 dl vatten
  • 2 msk vinäger
  • vinäger
  • 2 tsk HP sås
  • sås
  • 2 nypor socker
  • socker
  • flingsalt
  • svartpeppar
  • krasse
  • 4 st minimozzarella
  • 4 st blå vindruvor
  • saft av
  • ¼ citron
  • nymalen
  • 0,5 msk torkad oregano
  • 2 Tillsätt tomatjuice, hönsbuljongtärning och vatten.
  • 4 Smaka av med vinäger, HP sås, socker, flingsalt och svartpeppar.
  • 6 Ställ kallt.
  • 7 Servera shotsen i små glas.
  • 9 Dela på en vindruva och trä på vindruva, mozarellaboll, vindruva på ett spett och lägg över glaset.
  • 10 Garnera med krasse.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.