En snabblagad mustig och god grytamed lite hetta. Stek först korven, lägg över i en gryta, bryn köttet i fettet från korven i omgångar, lägg över i grytan
Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Fräs bacon och purjolök tills baconet börjar få färg och lägg över i grytan
Jag gjorde i ordning en ”snabb-gryta” med kyckling ochchorizo. Det går bra det med. Just kryddiga korvar som chorizo är himla bra att ha i grytor då grytan får smak av korven
Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Fräs bacon och purjolök tills baconet börjar få färg och lägg över i grytan
Igår bjöd mannen på kreolsk gryta till middag. Idag är det jag som ska stå för maten och det kommer bli kalkonfärs med asiatiska smaker till fredagsmyset
Räkspetten hade jag tänkt göra något kul med, men det blev inte så eftersom hungern sattes stop för det och de serverades neutrala vilket alltid är gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.