Här kommer en av förrätterna jag gjorde till vår nyårsmiddag. Receptet kommer från Halv åtta hos mig. Själv tyckte jag att pajen blev jättegod, och den verkade falla de andra i smaken också för när vi hade ätit färdigt var tallrikarna länsade och fatet tomt
Idag (klockan nio på morgonen, tydligen) dreglar jag lite extra efter de här, som publicerades i sommarnumret av det engelska livstilsmagasinet Swedish Bulletin
Koka ur allt vatten ur kantarellerna i en torr stekpanna. Tillsätt en rejäl klick smör och den hackade löken, låt svampen och löken stekas 15 min, salta och peppra
Får det lov att vara en bit citronsockerkaka med blåbär och citruskvarg till midsommar. Så syrlig, söt, frisk och god, perfekt till midsommar på gröngräset när man tar med sig picknickkorgen till midsommarstången
Sedan blev det stranden, och sommarens första bränna. Efter en sån här dag, var det ju bara som gjort för en härlig avslutning med grillning och en sommarsallad som knappast kunde bli mer säsongsbetonad