Rör om då och då så att muslin inte bränns. Hemmagjord musli är något alldeles speciellt. Låt flingorna svalna och blanda sedan med övriga ingredienser
Skär aprikoserna i bitar och rör i smeten och sist i medrussinenoch blanda noga. Rör ihop samtliga torra ingredienser och avsluta med att röra i filmjölk och sirap
Rör i gojibär eller russin. Några av er kanske undrar hur det går med husförsäljningen. I dag blir det faktiskt inget middagsrecept (fick middag hemma hos mormor) och inte heller ett allergivänligt recept
Detta är min favorit müsli som jag äter med chiapudding till frukost nästan varje dag. Blanda sedan ner de torra ingredienserna och de hackade sötmandlarna
Finfördela müslin med en gaffel och blanda slutligen i russin, cornflakes och tropic mix. Blanda ner nötterna tillsammans med hirsflingor, quinoapuffar, pumpakärnor, solroskärnor, havregryn och linfrö i en stor bunke
Blanda samman russin, havregryn, havremjöl som du själv har malt i din matberedare, psyliumförskal, ägg, kokosflingor, vanilj, havregrädde och slutligen honung
Lägg aprikoserna i formen som är klädd med pajdegen, fördela fyllningen över. Det blir med pajdeg än vad som behövs, men kavla ut degen och skär i rutor
Snitta brödets ovansida försiktigt med en vass kniv i önskat mönster. Det bakas mycket på surdeg nu och fler och fler i min omgivning har startat sin egna surdeg
Jag tycker att det är toppen att ha en stor burk färdigblandad med favoritgryn och frön för att snabbt kunna strö på yoghurt, göra gröt av eller baka ett grötbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.