Lite flingsalt på och de kan nästan ersätta mina älskade chips. Grädde och crême fraiche. Så har du en bra bas till en god sås till ris, pasta, bulgur, couscous, potatis eller annat tillbehör i stället för kolhydrater
Ikväll är det dax för 4. e deltävlingen av melodifestivalen och jag kommer att titta även ikväll. Men innan dess ska det ätas och kvällens rätt blev fläskfilé i krämig vitlökssås, pasta och en sallad till
2 röda paprikor1 msk olja1/2 dl vitt vin2 dl grönsaksbuljong (tärning eller fond + vatten)1 dl grädde2 msk maizenaredning för ljusa såser1/2 tsk salt1 tsk socker1/2-1 krm kajennpeppar1 vitlöksklyfta 500 g fläskfilé1 msk margarin eller smör1 tsk salt1 krm svartpeppar50 g pinjenötter280 g pasta av valfri sortSkölj, kärna ur och skär paprikan i mindre bitar