En smidig och enkel förrätt som triggar flera av dinakänsligaste smaklökar. Ingredienser. Dill. Blanda crème fraiche med salt, hackad dill, svartpeppar och muskot
Häromdagen testade jag att göra cocotter för första gången, det visadesig vara en snabb och tacksam liten maträtt som passar väldigt bra som förrätt, eller tillmiddag en söndagkväll då man bara är litehungrig, efter att ha intagit alldeles för stora mängder fikavid upprepade tillfällen under dagen
Skala och finhacka löken. Smält smöret i en stekpanna och fräs löken blank utan att den får färg. Tillsätt svamphacket och stek under omrörningtills all vätskan ångat bort
Förra helgen bjöd vi över svärmor på brunch och jag visade en del på Instagram. Men ännu har jag inte delat med mig av recepten och lite bättre bilder så det kommer här
Ägg en cocotte med smetana, dill och schalottenlökÄggulor från höns som har fått gå fritt och knapra isig grönt lyser som små solar när man knäcker dem
Cocotter fyllda med ost, potatis och lök - gott redan där - toppade med gubbröra och rom. Se där ett perfekt tillbehör på buffé om det så handlar om en kräftskiva eller midsommar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.