4 Laxfiléer (halvtinade). Lägg laxen i en ugnsfast form, krydda med salt och citronpeppar och gratinera i 12 minuter. 4 Laxfiléer (halvtinade). Lägg laxen i en ugnsfast form, krydda med salt och citronpeppar och gratinera i 12 minuter
Blanda ihop alla ingredienserna och smaka av med peppar. laxfilé1 burk creme fraiche1/2 dl riven färsk parmensanost50 gr soltorkade tomater1/2 finhackad rödlökBlötlägg tomterna i 5 minuter i rikligt med vatten, spola av dom och finhacka. 500 gr laxfilé
Läggvarje bit med skinnsidan ner mot skärbrädan. Putsa laxfilén helt fri från ben. Gör med en vass kniv ettsnitt liksom en ficka i mitten på varje laxbit
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Smaksätt med lite salt och peppar. Servera med nykokt potatis och en sallad på finskuren fänkål med lite dressing gjord på olivolja, citronsaft och en gnutta honung samt salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.