Färsk fisk måste väl klassas som snabbmat ändå. Det går ju så himla fort att göra. Färsk lax är en favorit, som hos många, som vi nästan alltid tillagar i ugn om vi inte gör den i folie på grillen förståss
Här har jag utgått från receptet på min mosters påskpaj som hon alltid gör till påsk, med ursprung i Italien, och fått ihop en riktigt god paj som fylls med rester av julskinka, ost och broccoli
Midsommar är över och den har var kanon med mycket god mat och dryck. Fick en del västerbottensost och färskpotatis kvar efter midsommarafton så gjorde varsin potatis och västerbottensbakelse åt mig och gubben i lördags som serverades med smördegsinbakad fläskfile och grönpepparsås
Tänk att det redan är vecka 5. Otroligt. Idag verkar det vara kallt i hela landet. Här i Luleå har det varit kring 15 grader kallt hela da'n och den här vintern är det nästan köldrekord
Man kan såklart variera med vilka örter man vill, men den här gången var det bara salt och vitlök på mina potatisar som sen åkte in i ugnen på 175 grader ca 45 minuter ( kan variera på potatissort och storlek på potatisen)
Imorse fick hela familjen en välförtjänt sovmorgon. Vår sexåriga son var den som vaknade först och han kom in till oss klockan 10 och sen låg vi och pratade länge innan vi orkade gå upp