Häll kaviarn i matyoghurten och rör om väl. Finhacka löken, rör den och dillen i såsen. Smaka av med några droppar citron eller rivet citronskal, svartpeppar och franska örter (en blandning av de vanligaste örterna)
Foto. Karin / bevemyrs bloggEfter att ha ätit den här rätten påpekar mannen "Jag tror att vi flyttar till Thailand och lever på thaimat resten av livet - det är så himla gott
Jag måste bara tipsa om den här helt otroligt saftiga och goda kycklingen, som vi åt häromdagen. Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet
Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra
Då var det dags för lillenyårsafton och snart är det dags att köra in på sista varvet 2012. Denna lillenyårsafton går lite i italienska tecken i vårt kök, på menyn står plockmat och på fatet ligger det en hel del charkuterier men även en skaldjursrätt har vi lyckats klämma in
Nu har jag varit igång med min mani att inte slänga rester igen. Vi äter ganska ofta pannkakor eller våfflor här hemma, och oftast blir det någon deciliter smet över
Det här är en riktig festrätt, att avnjuta vid något speciellt tillfälle. Eller förresten, varför inte en alldeles vanlig vardag när man behöver unna sig något gott
Dagen före festen. Skiva purjolöken och hacka vitlöksklyftorna och fräs i smör. Häll i tomatsoppa, fisksoppa, crème fraiche, vitt vin, krossade tomater, hummerfond, chilisås och svartpeppar