Gjorde en toast skagencocktail, stekte det goda brödet i smör och kryddade med salt och persillade. Jag köpte ett fantastisk gott surdegsbröd med solrosfrön och pumpakärnor i
Här serverar vi den på en LCHF-smörgås som är helt fantastiskt god (vi bakar den hela tiden nu. Lägg i en bunke och blanda med majonnäsen, créme fraichen och dillen
Smörgåstårta-skagen. Denna gången blev det en variant medSkagen röra. Och helst ska det vara med räkor. Lägg skagenröran i en bunke och tillsätt en dl av grund röran
Lägg skagenröran på brödskivorna och toppa med en klick löjrom. Då är råvarorna viktiga och att de använder färska eller djupfrysta räkor med skal som de själva skalat
Toast skagen är för att vara ärlig inte min favorit bland förrätter, jag vet inte riktigt varför men jag tror att det har att göra med att jag inte är så förtjust i majonäs och att den känns rätt stabbig (föredrar löjromstoast) men den här blev ändå godare än jag hade tänkt mig
Svaret bara måste bli en Toast Skagen. ca 40-50 handskalade räkor. ca 40-50 handskalade räkor. Vilken är den mest klassiska och uppskattade svenska förrätten
Hon hjälpte mig med lite dator prylar som är som grekiska för mig och jag serverade mat & vin. Bland annat en av de kanske godaste toast skagen jag ätit (malligt jag vet men den var så god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.