Gör så här. Blanda ihop mandelmjöl, florsocker och kakao med 55 g äggvita. Rör till en slät smet. Vispa 55g äggvita på låg hastighet, öka farten successivt
Just detta recept hade jag tänkt testa redan förra året, blev sugen på att göra just denna fudge för att få en revansch på min smuliga variant och när Remsan intygade att just denna fudge inte blir smulig så måste jag ju självklart testa den
I Trollhättan finns det en särskild kebabsås, som är väldigt god. Vissa kallar den för västsvensk kebabsås, men den skiljer sig allt lite åt beroende på var man befinner sig längs kusten
Jag har använt en hel del äggvitor på sista tiden och fått över en massa äggulor. Äggulor kan man göra hemmagjord mayonäs med, blir jättegott men den här gången har jag använt äggulorna för att göra en lemoncurd mousse- en perfekt söt och luftig dessert
Om ni funderar på vad ni ska äta i kväll så kommer det ett förslag här som mina tonåringar älskar. Jag har lagt upp receptet förut men här kommer det igen
Förra helgen hade vi lite kalas för lillprinsen här hemma. Det är nåt speciellt när man får se dem och deras ögon glittrar när paket efter paket räcks fram till dem
Enchiladas är fyllda och rullade tortillabröd som täcks med sås och ost och gratineras. Såsen är en röd eller grön chilibaserad sås eller molesås (en kryddstark sås med smak av choklad)
Historien bakom Biff Stroganoff har jag redan skrivit om tidigare i mitt recept på Korv Stroganoff. Här gör jag en liten annan variant med kyckling och anpassar därför smakerna mer efter vad som passar kyckling bäst
för att få alltsammans att passa mina smaklökar bättre. Härom veckan gjorde jag en smörgåstårta med röror inspirerade av ett recept på bloggen Min Goda Sida
Min mamma är en hejare på att göra goda smörgåstårtor. Hon har gjort såna så länge jag kan minnas och lite hämmad har jag nog blivit av att hennes är så populära