Hejsan hoppsan. Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept med kassler som är så vansinnigt gott. Jag är på språng till jobbet så denna form har jag precis tagit ur ugnen och den får övriga familjen njuta av senare ikväll
Förra sommaren rev jag ur ett spännande recept från tidningen Buffé. Och när jag i år fick ansvaret för efterrätten till midsommarfirandet såg jag äntligen min chans att testa
Foto. Karin / bevemyrs blogg. Det här är en riktigt kalasgod tårta. Receptet kommer ur Ebba von Sydows kokbok och själv fick jag nys om det när en av er bloggläsare (Carina från Vårgårda) skickade receptet till mig
Ibland kan det va gott att byta ut den vanliga potatisen mot något annat. Sötpotatisen som du säkerligen kan gissa, smakar mycket sötare än vanlig potatis och får en mjukare konsistens
I lördags bjöd jag två av mina kompisar Carola och Annika på middag. Vi har haft en riktig snöig helg här i London och särskilt igår vräkte det ner hela dagen
Igår blev det marockansk mat, det är inte så ofta nuförtiden, hade glömt hur gott det är. Jag bodde i marocko 2003-2004 och det var där jag började att lära mig att laga mat
Jag älskar recept. Jag älskar att titta i kokböcker, mattidningar och surfa på matsajter. Och titt som oftast hittar jag spännande rätter med ingredienser jag aldrig hört talas om, och så tänker jag att det DÄR måste jag prova någon gång
Det här är min variant av en underbar marockansk kycklingrätt (tillagad i den nordafrikanska grytan tagine), som jag åt på matmarknaden Le Marché des Enfants Rouges i Paris för några år sedan
Middag idag. Nyttiga små köttfärspiroger. Brukar göra piroger med färdig pizzadeg från ICA. Men dessa, med hemmagjord deg, blir så mycket godare och nyttigare
Snabba, enkla och gudomligt goda tekakor som går åt som smör. Visst kan man göra dubbelsats och frysa in direkt efter bakning men det går så himla snabbt att göra att det inte är värt