Pilgrimsmussla och scampispett
Lars-Eriks genväg till gourmetmat
Lars-Eriks genväg till gourmetmat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer
  • 20 st pilgrimsmusslor
  • 20 st scampi
  • 4 st grillspett
  • 4 st cocktailtomater
  • 4 kvistar rosmarin
  •  
  • Risotto
  • 2 schalottenlökar finhackade
  • 1 dl Olivolja
  • 3 dl Arborioris
  • 2 dl vitt vin torrt
  • 1 liter kycklingbuljong varm
  • 2 dl riven parmesan alt. riven västerbottenost
  • salt
  • nymalen svartpeppar
  • 12 st gröna sparrisar (till risotton)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.