I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Recepten på min blogg är alla inte ens mina egna. Ni som brukar kika in här vet att här blandas mina experiment (och misslyckanden) i köket med restaurangbesök, middagar vid andras bord och en massa inspiration från andra amatörkockar
På nyårsafton lagade jag en fyrarättersmiddag som faktiskt blev riktigt riktigt bra. Jag tycker så mycket om tilltugg och förrätter att jag skulle kunna leva enkom på dem, och det var väl delvis anledningen till att vi hade två förrätter på nyår
Jag trodde jag skulle komma med ett nytt häftigt namn, men efter en snabb googling verkar det vara rätt många massa folk som fått härmat mig, redan innan jag publicerat min idé
Här kommer en av förrätterna jag gjorde till vår nyårsmiddag. Receptet kommer från Halv åtta hos mig. Själv tyckte jag att pajen blev jättegod, och den verkade falla de andra i smaken också för när vi hade ätit färdigt var tallrikarna länsade och fatet tomt