Köttkorv
Recept och reflektioner kring mat
Recept och reflektioner kring mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • krokfjälster
  • 1 kg oxfärs eller älgfärs
  • 1 kg fläskfärs eller vildsvinsfärs
  • (ister som komplement beroende på om vildsvinet varit fett eller inte)
  • 2 gula lökar, finhackade
  • smör
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 1 dl potatismjöl
  • 1 msk ingefära
  • 1 msk rosmarin
  • 1 msk timjan
  • 0,5 tsk nymald vitpeppar
  • 1,5 tsk nymald kryddpeppar
  • 1 msk salt
  • 5-10 dl kalv/oxfond

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.