Smaka av med mer lime om extra. Asiatisk. Den här dressingen passar utmärk till både kalla blandsallader och till varma grönsaker som till exempel broccoli, mangold, spenat, sockerärtor, sparris och haricoverts
"Till bords med systrarna Eisenman" är förresten en fantastisk kokbok, som jag varmt rekommenderar. Jag la upp allt på ett fat tillsammans med nämnda grönsaker plus lite skivad sommarlök, rostade sesamfrön och koriander
Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Så det blev en supermumsig asiatisksallad som både fick smaklökarna och mig att dansa. Jag älskar asiatiska smaker och det självklara valet var självklart åt det hållet
Garnera med limeklyftor och koriander. Strimla salladslöken. Servera med kokta nudlar. Strimla salladen. Lägg upp salladen på ett fat och strö över bönorna
Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa med tofuskivor och strö över sesamfrön. Sallad. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Jag la upp grönsakerna på ett fat och strödde över riven parmesan och skivad röd chilifrukt. Dagens lunch blev en asiatisksalladmed sesam- och chutneydressing
Fördelen med att jobba lite senare nån dag i veckan. Krydda lövbiffen med salt & peppar och stek hastigt i lite olja tillsammans med ingefära, tillsätt lök & kål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.