Putsa, salta och peppra filéerna och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskaloch saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering
Salta, peppra och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskalochcitronsaft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och peppar
Salta, peppra och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskalochcitronsaft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och peppar
Koka upp vatten, salt, rosmarin, vitlöksklyftor och peppar. Putsa fläskfiléerna fria från hinnor. Finstrimla citronskaletmed ett zestjärn eller potatisskalare och kniv
Varmrätten var av buffétyp och dels så fanns det korv och hamburgare från Waitrose, men också hemmamarinerade kycklingben, i en variant på denna marinad, ochmarineradfläskfilémedaljongermedcitron, timjan, rosmarin och lite honung
Smaksätt med salt och svartpeppar. Skär mozzarellan i skivor och lägg på ett fat. Du behöver4 portioner400 g zeta mozzarella1/2 röd chilifrukt, finhackad1/2 citron, rivet skal1/2 dl basilika, finhackad3 msk balsamvinäger vit3 msk olivoljaSaltSvartpepparBalsamicoGör såhärBlanda samman alla ingredienser försiktigt med sked eller gaffel
Igår tog min dotter studenten och till den lagade jag marineradfläskfilé. Putsa fläskfiléerna. Bryn dem i smör en panna, krydda med salt, peppar och grillkrydda
600 g fläskfilé salt peppar 0. 5 dl finhackad persilja 1 st citron (skalet). 1600 g fläskfilé salt peppar 0. 5 dl finhackad persilja 1 st citron (skalet)
Bryn nu fläskfilén i smör runt om i den varma stekpannan. Perfekt till buffén och picknick med smak av Italien av de soltorkade tomaterna och balsamvinäger från Modena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.