Strimla kycklingen och bryn den i en stekpanna. Häll lite kycklingröra i botten av en ugnssäker form. (Torr pasta är inte en sån grej som jag brukar fundera så mycket på när det går ut, för det brukar ju vara flera års hållbarhet på det…) Kycklinglasagne med mozzarella För 4 personer 2 gula lökar 2 morötter 1 vitlöksklyfta 600 g kycklingfilé 3 msk tomatpuré 500 g krossade tomater 3 dl vatten 1 hönsbuljongtärning basilika 1 tsk salt 1 krm peppar ca 10 lasagneplattor 250 g mozzarella Gör så här. Låt kycklingröran koka i 10 minuter. 600 g kycklingfilé
Den här kycklinglasagnen har legat på lager ett tag nu så det är dags den kommer ut på bloggen. Snabbt och enkelt då det är färdig grillad kyckling och färska lasagneplattor
Kycklinglårinnerfilé är en extra mör och saftig del av kycklingen -bättre att kolla en gång för mycket om det är klart eller inte, så det inte blir torrt istället
Lägg i alla kryddor tillsammans med den finhackade gröna pepparen i kycklingröran. Marinera kycklingtärningarna i yoyghurten i 2 timar. Lägg i yoghurten med kycklingen och låt koka upp och sjuda under 5 minuter. 1/2 kg kycklingfilé skuret i 2-3 cm stora tärningar
Det var en kycklinggryta med bacon och champinjoner. Kyckling och bacon är smaker som jag alltid har tyckt om och som jag tycker passar väldigt bra ihop
Igår gjorde jag en röra på kyckling smaksatt med senap, curry och grönt äpple. Blanda samman med övriga ingredienser och när kycklingen svalnat helt, hacka ner i mindre bitar och blanda samman allt