Blev sötsugen och hittade det här receptet på snabb-bakade kakor här. Du behöver. 100 g smör1 dl socker1 msk vaniljsocker2 msk flytande honung½ tsk bikarbonat2 dl vetemjölGör så här
Bred glasyren över kakorna och doppa dem i strössel. För mig räckte inte receptets glasyr till alla 20 kakor, så det kan behövas lite mer än det som anges. Dela degen i ca 20 delar och forma varje del till äggformade småkakor på plåten
Spröda och goda glutenfria småkakor med sylt. Syltkakor (30 st). Den här gången använde jag jordgubbssylt eftersom jag tyckte att det passade bra till midsommarfikat, men det klassiska är att använda hallonsylt
Apelsinkakor med bla Kokosmjöl, Dadlar, Ingefära & Rivet Apelsinskal. Apelsinkakor. När kakorna är klara kan de dekoreras med lite ringlad honung och rivet citronskal
I torsdags bakade jag och Ida snurrkakor. En rolig kaka, av mördeg, som gör succé på barnkalas om man har valt fina färger, för istället för att göra flera olika sorters kakor kan man bara variera färgen på snurrkakorna