Apelsinkakor - Kokosmjöl, Dadlar, Apelsin, Ingefära!
EvelinasEkologiska
EvelinasEkologiska
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Apelsinkakor! (Ekologiska. Gluten, Laktos & Socker-fria)
  • Ugn 200 grader 2 dl Kokosmjöl*
  • 1 nypa Äkta Vaniljpulver*
  • 1 nypa Salt (Himalaya eller Havssalt)
  • 6 st Dadlar*, hackade
  • 1 dl smält Kokosolja*
  • 1 dl Honung eller Agave*
  • 1 Ägg*
  • 1 Apelsin* (skalet och saften) Riv apelsinskalet och pressa ut saften
  • 1/2 dl Havremjölk*
  • 1 liten bit riven Ingefära*

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.