Ingredienser Portioner. 4 500 g högrev olja (till stekning) 4 schalottenlökar 3 röda paprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstora potatisar 3 msk tomatpuré salt peppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Med frysen full av grytbitar från Diléns så passade det bra att göra en mustig gryta. Lägg tillbaka allt kött i grytan, tillsätt paprikapulver, grönsaker och örter och fräs på
Låt matberedaren jobba ihop ingredienserna till en deg. Skölj av kikärtorna en stund. Tag ut den färdigblandade degen och blanda ihop den i en skål med ägg samt övriga ingredienser
Den här mustigavintergrytan med nötkött och massor av grönsaker har jag gjort precis på det sättet. Är ni inte så många runt bordet så är grytan perfekt att värma på dagen efter eller ha i matlådan
Häll på vattnet och spadet från tomaterna. Löken ska bara bli mjuk och glansig, den ska inte ta färg. Lägg i blötlagda avrunna linser, lagerblad och buljongtärningarna
Häll på hälften av vinet och vatten tills det nästan täcker fisken. Fisken får inte bli genomkokt. Smörj botten på stor sauteuse (gryta med låga kanter) med smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.