Skär kycklingen i tunna skivor. Hacka vitlöken ich tillsätt tillsammans med kycklingen. Ska nog ta mig en titt i min alltför stora "testar-hög" på nya rätter Thai massaman med kyckling6 personer 6 kycklingfiléer4 msk thailändsk fisksås6 potatisar 1 liter kokosmjölk4 salladslökar4 msk råsocker2 lime4 vitlöksklyftor4 msk massamancurry4 task röd currypasta2 röda paprikor i bitarsuger snapsCashewnötter Gör så här. 6 personer 6 kycklingfiléer
Ta upp allt ur woken och fortsätt med resterande vitlök och kyckling. 4 pers1-2 torkade långa chilifrukter1 msk fisksås2 msk ostronsås2 msk kycklingbuljong1-1 1/2 tsk strösocker4 msk olja2 dl cashewnötter5 vitlöksklyftor, finhackade500 g kycklingfiléer, tunt skivade1/2 röd paprika1/2 gul paprika1 morot, skivad på snedden1 gul lök2 vårlökar, skurna i 1 cm långa bitarGÖR SÅ HÄR. Tillsätt hälften av kycklingköttet och fräs under omrörning på hög värme i 4-5 min eller tills kycklingen är genomlagad
Lägg över kycklingen i en ugnsfastform. kycklingfilésmör att steka i300 g blandsvamp(eller champinjoner )1 lökparmesanoststuvning. 3 dl gräddemjölk (att späda med)3 msk vetemjölsalt,peppar och ev en skvätt tryffeloljaSkär kycklingfilén i bitar och bryn dom i en stekpanna,salta och peppra. Bred ut svampstuvningen över kycklingen, riv parmesan över och sätt in i ugnen på 200 grader i 10-15 minuter
Det var en kycklinggryta med bacon och champinjoner. Kyckling och bacon är smaker som jag alltid har tyckt om och som jag tycker passar väldigt bra ihop