Mycket av det kockarna gör är oerhört imponerande och inspirerande, men samtidigt inte något jag känner att just jag kan återskapa i mitt kök, med mina kunskaper och förutsättningar
Skala rotfrukterna, dela dem i mindre bitar och lägg i en ugnsfast form eller på en plåt. Blanda ihop ingredienserna till marinaden i en kastrull och koka till en simmig konsistens
Som ett led i mitt Årets kock-bloggande fick jag prova ÅK-creme fraichen skapad av förra årets vinnare Tomas Diedrichsen och den har smak av rostad vitlök och timjan
Skala och klyfta palsternackorna. Bryn smöret på spisen, när smöret har skiftat färg till gyllenbrunt och du känner en nötaktig doft som påminner om kola är smöret klart
Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis. Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt
Inlägget Rostad färskpotatis med sparris och champinjoner dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Denna plåt laddad med färskpotatis, sparris och champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
Den här rostasbiten var lika mör och fin som oxfilé. Salt och peppar. Salt, peppar och paprikapulver. Skala och skiva potatisarna nästan igenom, lägg i en form, dofta över kryddorna och ringla lite olivolja på potatisen
Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
En enkel men supergod och mättande, vegetarisk vardagsrätt. Jag får ofta höra att det är dyrt att äta ren och läkande kost, men det behöver det inte vara
Rostad sötpotatis med grönkål. Skala och skär sötpotatisen i kuber. Rostad sötpotatis med grönkål. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.