Liiiite väl sent kommer här receptet på den supergoda matjessilltårtan som jag gjorde till påsk. Receptet hittade jag på "Matklubben", men döpte om den
Vi gör ibland ett jättegott hårt bröd som är väldigt gott. 2 dl majsmjöl1 dl solrosfrön1 dl sesamfrön0,5 d linfrö1 tsk salt0,5 dl rapsolja2,5 dl kokande vattenRör ihop alla torra ingredienserna samt oljan i en bunke och häll över det kokande vattnet
En god drink kräver ett gott tilltugg, eller hur. Här kommer mitt recept på supergoda små bollar som är såååå otroligt goda och begärliga, man kan bara inte sluta äta dem
. Detta var en av plockmaten som serverades på 25-års kalaset här hemma för några veckor sedan och efter att döma av kommentarerna både under kvällen och efteråt får denna bra respons, inte bara av min mun utan även andras
Här kommer den. min gamla receptfavorit. Har lagt upp receptet vid ett tidigare tillfälle, men den gången gjorde jag dubbel sats och använde mig av stora tortillabröd och en springform i stället för en pajform
Nu tycker jag att det är dags för ännu ett pajrecept. Har legat och hållit på det här, vill ju inte att ni ska drunkna i pajrecept (fast i min värld är det omöjligt
De här goda rutorna bakade jag förra veckan. Saftiga och härliga med en lätt smak av citron. Mamma tyckte att de påminde lite om mazariner i smak och konsistens