I övrigt enligt receptet. FRANSK KYCKLING. Receptet kan lika väl göras på kokhöns. Doftande och frestande är denna kycklingrätt med smak av det franska köket
Tillagad så här med en spännande sås blir kycklingen en riktig festrätt - sedan må det vara gäster på söndagslunch eller bara familjen runt köksbordet en vanlig vardagskväll
Späd den med buljong och gör såsen som i vårt recept. Dela kycklingen i mindre bitar. Blanda salt, peppar och paprika och gnid in kycklingen med blandningen
LCHF Purjolökssoppa. 4 stora purjolökar2 stora gula lökarSmör1 liter vatten2 hönsbuljongtärningarSalt och svartpeppar2oo-300gram Cream Cheese2,5 dl vispgrädde2 dl lagrad, riven ost (t ex grevé). Skölj och skär purjolökarna i 3-4 cm långa bitar
Crêpes à la LCHF. 2-3 dl riven ost. Hetta upp smör i en stekpanna och stek 6 pannkakor 1-2 minuter per sida. Strö på osten och gratinera i ugnen i 8-10 minuter
LCHF Torsk med Spenat i ugn. LCHF Torsk med Spenat i ugn. Lägg följande i en ugnssäker form. 400 g torsk500 g fryst spenat1 färsk broccolibukett delad i små bitar1/3 purjolök i strimlor1 tomat i skivor överstGör en sås av2 stora, rivna vitlöksklyftor2 tsk pepparrot3 msk majonnäs100 g creme fraishe1 äggsaltpepparcayennepepparTillaga i ugnen, 175 g ca 20 min 400 g torsk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.