Smaka av med kryddor. LCHFTomatoch Chilisås. Skär tomaterna i småbitar. Blanda chilihacket, tomaterna, spadet o kryddorna i en kastrull o sjud en halvtimme
) Söndagensrecept. Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde. Jag tänkte att om de smakade okej utan kylskåpskyla i några timmar så är de perfekt att ha med som mellanmål
Okej nu ska jag inte bara skriva på här, ni vill ju ha receptet. När spenaten inte är fryst i klumpar, kan även snabbt fräsa med vitlök och quorn i samma stekpanna (så att det inte är djupfryst när det ska in i ugnen)
Jag pepprade och saltade, samt ringlade över rikligt med smör över dem. Till det blev det gröna bönor, fetaostfylldatomater som doftade dragon och pepparotssås
Han utgick från detta recept, men la även till broccoli, parmesan och vitlök. Robban lagade denna gratäng innan jag börjat medLCHFoch den var verkligen himmelskt god
Blanda Cantadou-ost, creme fraiche och grädde i en kastrull. Koka upp och smaksätt med kryddorna. Det är ingen hemlighet att jag älskar krämiga gratängeroch jag gör dem i lite olika varianter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.