Mina favoriter

Mina favoriter

  • 7 Recept
Mina favoriter
Skinka och broccolipaj

Skinka och broccolipaj

Sätt ugnen på 225 C. Blanda smör, mjöl och vatten i en matberedare - tryck ut i pajform, nagga i botten, sätt smala remsor med aluminiumfolie längs insidan på kanten (så den håller formen lättare vid gräddningen) och ställ kallt i kylskåp ca 10 min
Broccolipaj med skinka

Broccolipaj med skinka

Blanda ihop pajdegen och tryck ut den i en pajform. Förgrädda pajskalet i ugnen några minuter, 200°C. Blanda Cremé fraiche, senap, dragon salt och svartpeppar
Chokladmuffins med Philadelfia glasyr

Chokladmuffins med Philadelfia glasyr

Blanda de torra ingredienserna. vispa smör och socker luftigt. Blanda sedan i ett ägg i taget sedan gräddfil och de torra ingredienserna
Mockarutor / Kärleksmums / Snoddas

Mockarutor / Kärleksmums / Snoddas

Smält smöret/margarinet och låt svalna. Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Tillsätt bakpulver, vaniljsocker och kakao
Citroncheesecake med passionsfrukt

Citroncheesecake med passionsfrukt

Finfördela kexen i mortel eller matberedare. Smält fettet och blanda det med kexsmulorna. Tryck ner smuldegen i botten på en rund form med löstagbar kant (24 cm i diameter)
Tacopaj

Tacopaj

Pajdeg. Mät upp mjöl, skär kylskåpskallt matfett 5 - 6 bitar och lägg tillsammans med mjölet. Finfördela fettet med fingrarna till en smidig massa och lägg i vatten