Eftersom jag älskar choklad, gör jag mer än gärna chokladbakverk av alla dess slag. Och så även idag. Den fär gärna vara sådär härligt krämig och kletig också
Jag börjar få en riktig höstkänsla, och det känns verkligen som om sommaren är över. Ändå är det inte ens september, och hade jag gått på universitetet hade inte ens skolan börjat
Vad sägs om muffins till helgen. Jag tycker det låter som en utmärkt idé. Banan i dessa muffins gör konsistens saftig och bidrar med en härlig sötma, och blåbären bryter perfekt mot den milda banan- och vaniljsmaken
Det här måste väl vara ett av de bästa mellanmålen. En perfekt mogen avokado. Här behövs det sannerligen inga krusiduller, utan jag strör bara på lite örtsalt
En dag kvar, sen är det helg. Som jag ser fram emot detta. Det är minst sagt välbehövligt med ett par lediga dagar, efter en hittills ganska fullspäckad och hektisk vecka
Efter gårdagens bravader (dvs. Jennifer och Marjas podcast. ) var jag välförtjänt av något gott. Puh, för även om det var jättekul att spela in en pod, så tog det även på krafterna
Havrebollar har sedan många, många år tillbaka varit en av mina mest omtyckta bakverk. Jag har gjort olika sockerfria varianter med ett mycket gott resultat
Ingen kan väl ha missat semmelwrapens intågande under 2015. Jag har under flera veckors tid tänkt och själv göra en variant utav detta, och nu har jag äntligen gjort slag i saken
Dagens recept blir härligt saftiga morotsmuffins, som smakar svagt av kanel. Muffinsen innehåller inget smör, men vill man ha dom fetare används grädde istället för mjölk
Nu är det inte lång tid kvar tills den nya tidningen Matkärlek lanseras (26/3 närmare bestämt). Jag ser så mycket fram emot att få tidningen i min hand, för jag kommer ju att vara med
Chokladkakor kan jag inte få för mycket utav. De är ju så himla goda. Här har jag gjort en mejerifri variant, som blev härligt mjuk och saftig i konsistensen