När fondanten blir fastare, ta upp den och knåda tills den är slät och inte klibbar fast. Om du ska använda fondanten nästa dag (vilket är bäst) låt massan bli lite mindre fast
För även om man höra massa hemskt om chokladfondanter så är de inte så svåra att få till. Men som sagt en chokladfondant är svår att riktigt misslyckas med för de är goda även om de är lite under eller övergräddade
Fondant au chocolate är helt magiskt tycker jag. Två färdigbakade Pedro tröttnade på mig och flyttade in i en plastpåse Tyvärr är jag inte så galen i mörk choklad så jag kan klämma allt så nu har jag mängder av chokladfondant över
En av de lättaste efterrätterna som gå att göra men med ett imponerande resultat och allt går att förbereda i god tidTill 4 formar à 1 dl (formarna är ett måste)100gr smör 2 äggulor 1 ägg 0,5 dl socker ¨150 gr mörk choklad vi köper alltid fair trade då vet vi att man kan äta med gott samvete och all heder till Anton Berg som bara har fair trade
Som jag lovade i tidigare inlägg så ska jag dela med mig av ett recept på MMF (Marshmallow fondant). Det du behöver för att göra denna goda, enkla och smidiga fondant är
Himmelsk god och delikat choklad fondantIngredienser till 4 mindre porslinsformar. 100 gr god mörk choklad100 gr mjölkfritt margarin100 gr socker2 ägg + 2 äggulor100 gr maizenalite saltlite äkta vaniljpulverTill formarna
Här kommer ett recept för alla chokladälskare. Från boken Fluffins har jag hämtat det här receptet och det är ganska oslagbart när det kommer till chokladmuffins
Fondant au Chocolat 8 personer200 g 70 procentig mörk choklad1 msk starkt- eller espressokaffe200 g smör2,25 dl socker5 ägg1 rågad msk mjölSmörj och mjöla en springform
Dela Fondant. Recept. minna. tis, 2013-07-16 10. 30. 30min. (0). Sätt ugnen på 175 grader. Smörj fem ugnssäkra formar eller aluminiumformar med smält smör eller flytande margarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.