Fisk- och skaldjurssoppa
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 1 purjolök
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1 liten fänkål
  • 1 morot
  • 1 liter fiskbuljong (vatten + tärning)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk timjan
  • 1/2 kuvert saffran
  • 1 burk hela tomater
  • 400 g djupfrysta fisktärningar, lax, torsk, sej
  • 1 1/2 dl grädde
  • 1/2-1 ask kräftstjärtar i lag
  • 2 dl majonnäs
  • 1-2 pressade vitlöksklyftor
  • 1/2 tsk paprikapulver

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.