Chokladsnittar fyllda med guldnougat. Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
När de svalnat var de sega och knapriga och fortfarande så goda, de är ju dessutom omöjliga att misslyckas med så baka dem om ni vill njuta av en god kaka
Platta till med en gaffel. Skär i snittar när kakan fortfarande är varm. Det påpekade iallafall gästen som ringde upp mig efteråt för att tacka för en trevlig bjudning
Här kommer ett recept på riktigt saftiga och goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen. Tekakorna bakade jag på en bas av gröt och det är det som gör dem så saftiga
Imorgon är det dags att gå till jobbet igen och då börjar vi med en planeringsdag så man kommer att vara rätt trött i huvudet när dagen är slut men det ska bli roligt att börja jobba igen
Mandelkakamed hallonglasyr. Jag behövde göra en kaka utan gluten. Så jag gjorde om en mazarinkaka. kakanmed 1 1/2 dl florsocker som rörs med 3/4 dl hallonsylt
Jag spritsade även lite glasyr, gjord på några matskedar och några droppar citronsaft, över kakan. Jag måste erkänna att jag efter att ha ätit diverse vegankakor bakade med olivolja inte hade särskilt höga förväntningar på resultatet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.