Salt, efter smak. Salt, efter smak. Efter att köttet fått lite färg och yta så fick det stekas klart i ugn på 200 grader tills temperaturen var uppe i ca 60 grader
salt och grovmalen svartpeppar, efter smak. salt och grovmalen svartpeppar, efter smak. Det här är en lättlagad variant av redd grönsakssoppa eller ängamat som den också kallas
Skala och finriv morötterna, hacka löken. Blanda ihop allting ordentligt till en sammanhållen färs. Forma biffar (blir på satsen ca 8-10 stycken) och genomstek knapriga på medelvärme i stekpanna med rapsolja
salt och peppar efter smak. salt och peppar efter smak. "Genialiteten ligger i enkelheten" lär någon ha sagt och därmed bidragit till den aldrig sinande källan av bevingade uttryck
Ingredienser Portioner. 4 4 morötter 1 msk smör 2 msk vetemjöl 1 l vatten 1 hönsbuljongtärning 400 g kräftost (mjukost) 2 dl crème fraiche salt peppar Till servering 1 burk kräftstjärtar ev dill bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Eftermiddagen tillbringades hemma med lite enkel matlagning. I går körde jag en riktig fuling. Precis när jag gått och lagt mig för natten, kom jag på att det glömts av att skrivas inlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.