Bred mascarpone på brödet och skeda på avokadon. Lägg på tomat, lök och rucola. Salta och peppra. Ringla sedan över lika delar olivolja och balsamvinäger
Krydda med salt och peppar. Lägg bröden på en plåt och ringla över lite olivolja. Vänd ihop med löken. Riv halloumiosten och strö över bröden på plåten
Strö på lite salt och servera. Trä upp dem på spett, pensla med marinad och grilla dem i 2-3 minuter. 1 msk färsk koriander hackad. 1 msk färskpressad citronsaft
Skär entrecôten i 2 cm breda bitar på längden och trä upp på spett. Pensla spetten med marinaden och grilla dem i ca 4 minuter på hög värme. 1 msk färsk hackad koriander. 1 msk pressad citron
Mixa slätti matberedare med övriga ingredienser och forma bollar som du steker i olja till fin färg. Servera med en kall yoghurtsås eller ört-creme fraiche
Rör ihop alla ingredienser till salsan och smaka av med vinäger, salt ochkoriander efter tycke. För många är grillning förknippat med stora härliga köttstycken och fisken hamnar ofta i skymundan när man pratar grillning vilket jag tycker är synd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.