Skaka lite mjölk och mjöl i en liten behållare och häll i grytan och häll på lite mer mjölk. Tillsätt så mycket syltlök, cornichoner, champinjoner och svarta oliver som du tycker verkar lagom
7,5 points/port med ris el pasta 500 g fläskfilé. Skär filen i mindre bitar. Krydda med salt o peppar. Stek i teflonpanna tillsammans med svampen tills de är gyllenbruna ( tillsätt vatten om det blir torrt)
Vi valde att ha fläskfilé i vår kreol men det går att använda kyckling istället om man föredrar det, sen la vi till lite sambal och vitlök för extra stuns i smaken och crème fraiche för extra krämighet
600 g fläskfile, ½ cm skivor 2 gula lökar, strimlas 1 gul paprika, strimlas, ta gärna fler paprikor, kanske orange 1 apelsin, skal och saft 2 msk olja till stekning 1 tsk socker 3 tsk sabal oelek 2 msk chilisås 1 tsk curry 2 msk. - Läs hela inlägget här 4 portioner. 2 gula lökar
Vispa ihop grädde, vin, mjöl, fond, Créme Bonjour och senap i en gryta. Skala och hacka löken och vitlöken och bryn detta tillsammans med köttet i smör i en stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.