Dessa bullar. OJ. Vad goda de var. ♥♥. Jag tipsar starkt om att ni måste testa att baka dessa. De blir otroligt goda när du tar ut dem direkt från ugnen och äter dem
Här hemma har vi massor av torkad svamp efter helgernas skogsutflykter. Något måste jag ju göra med den så varför inte ett gott kryddsalt som man dessutom kan ge bort i present till någon som kommer att bli väldigt glad=)en näve torkad svart trumpetsvamp0,5 dl torkad rosmarin6-7 enbär2 dl flingsaltLägg svampen, rosmarin och enbär i en mortel och mortla sönder tills blandningen har blivit mindre grov eller till pulveraktig konsistens
Färsk svamp. Borsta svampen, skölj den om det behövs och skär den i bitar. Djupfryst svamp. Lägg svampen otinad i en kastrull och låt den tina på svag värme
Det var ett tag sedan jag lade ut någon recept och det beror mest på att jag käkar keto-kost just nu men det är klart att jag lagar mat, sönerna vill ju ha vanlig mat om inte annat
Denna enkla macka med svamp är en dröm. Fantastisk i kvällsmyset med en kopp te. Den största överraskningen var att torkad svamp smakade precis som färsk efter lite blötläggning
Otroligt gott. 600 gr Vildsvinsfärs400 gr trattkantareller (förvällda)1 gul finhackad lök200 gr mjukost, naturell1 ägg1 dl ströbrödnågra tag med kvarnen med ChiliexplosionSaltlite grovmalen svartpepparVitpeppar3 morötter1 palsternacka1 gul lök i klytor