Smält smöret i en kastrull tillsammans med chokladen i bitar. Vänd ner i chokladsmörblandningen. Fyll formarna till 2/3 och grädda mitt i ugnen, ca 12-15 minuter. 100 g mörk choklad
Tryck ut chokladen ur formen och var nöjd över din helt hemmagjorda och helt naturliga choklad. *Jag använde mintchoklad-honung (vanlig honung med tillsatt kakao
Raw Jordnötssmör // Raw Choklad jordnöttssmör. Raw kakaomassa eller mörk choklad (minst 70% kakao). För att göra choklad jordnöttssmör riv i raw kakaomassa eller mörk choklad och mixa i ca 2 minuter till
Hursomhelst förra helgen gjorde jag en variant hemmagjordchoklad med jordnötssmör och hallon. Att göra sin egen goda och nyttiga choklad är inte alls svårt
Orginalinlägget Hemmagjordchoklad hittar du på Hälsa som livsstil. Innan chokladen har stelnat helt kan du strö över några saltkorn, ställ sedan in i kylen igen, gärna över natten, till chokladen har stelnat helt
Orginalinlägget Hemmagjordchoklad hittar du på Hälsa som livsstil. Innan chokladen har stelnat helt kan du strö över några saltkorn, ställ sedan in i kylen igen, gärna över natten, till chokladen har stelnat helt
4 100 g skalad sötmandel 100 g vegansk vit choklad 1 bittermandel 1/2 dl vatten 1/2 dl rörsocker 1 krm salt 1 burk kokosmjölk (à 400 ml) Vid servering 250 g tinade frysta hjortron Lägg till i inköpslistan
Hemmagjordchoklad - Du behöver. Kram FannyE-postSkriv ut. Hemmagjordchoklad är verkligen enkelt att göra, och en rolig sak att göra med barn eller barnbarn
ett par rutor steviachoklad, Nutri-Nick. Det som ger baren dess klassiska "questbarkonsistens" är Sukrins fibersirap (innehåller en växtfiber kallad isomalto-oligosackarid, IMO)
1jordnötter, vit choklad, hallonSmält kokosolja och honung i en kastrull på medelvärme. 1Placera ut 6-7 pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 1/4 med smet. 1Garnera med hackade jordnötter, hackad vit choklad eller frysta hallon
Häll upp chokladen i chokladform, iskubsform eller brödform som är klädd med bakplåtspapper. Från början använde jag mig av mjölkchokladspulver (finns gott om veganska på marknaden i de flesta matvarubutiker som är utan mjölk i, speciellt på Lidl, där jag uppmärksammat 5 märken), men man behöver tillsätta något mer, bästa är att smaka av då det varierar lite från märke till märke om man vill använda sig av chokladmjölkspulver istället för kakao och florsocker. Tänk på att kokosfett blir mjukt vid cirka 24-25°C så ha den gärna i kylen på sommaren
Inte vilket besök som helst heller för den delen, utan en lagning - den unge herrns allra första. Dessutom skulle den serveras med en barnsligt enkel, och ljuvligt god, hemmagjord vaniljglass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.