â€Tänk på barnen i afrika, som jag brukar säga till barnenâ€â€¦ Ta tillvara på era julmats-rester och njut en gång till av nya â€förmågor†serverade på middagsbordet
Här kommer så receptet på den ugnsstekta kalkonen från förra söndagen. Inspirerad av av Jamie Oliver brukar jag alltid göra ett kryddsmör som jag stoppar innanför skinnet
Ett mirakel har skett. Mannen - också känd som "den store hataren av gravad och kallrökt lax" - har godkänt, ja till och med tagit mer av, en maträtt där kallrökt lax stod för den mesta smaken
Till vissa rätter, t ex dansk ribbensteg som vi ska ha idag, passar det så otroligt bra med rödkål. Förutom att den hemgjorda kålen är mycket godare än den köpta är det dessutom väldigt ekonomiskt att fixa rödkålen själv
Brysselkål, kokt rakt upp och ner ger inte så mycket smak, men om man steker till dem lite och tillsätter lite spännande smaker så får man något helt annat