-
8
ägg
-
4 dl
socker
-
2 dl
vetemjöl
-
2 dl
potatismjöl
-
2 tsk
bakpulver
-
175 graders
ugnsvärme
-
21 cm
i diameter:
-
3 ägg
i glas nr
-
1 och
fyll sedan glas nr
-
2 med
socker tills det når samma nivå som äggen i glas nr
-
1. I
glas nr
-
13,5
gelantinblad
-
13,5 dl
vispgrädde
-
4,5 dl
strösocker
-
1125 g
frysta hallon
-
900 g
philadelphiaost
-
600 g
naturell färskost
-
600 g
turisk yoghurt
-
3 dl
socker
-
6 tsk
vaniljsocker
-
9 dl
grädde
-
15 gelatinblad
Blanda färskost, yoghurt, socker och vaniljsocker
-
- Vaniljsmökräm
-
375 g
rumsvarmt smör
-
7,5 dl
florsocker
-
3 msk
kokande vatten
-
3 tsk
vaniljsocker
-
Vispa smöret fluffigt, tillsätt florsocker lite i taget under vispning. Tillsätt även det kokande vattnet och vaniljsockret under vispning.
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.