Mina favoriter

Mina favoriter

  • 11 Recept
Mina favoriter
Ugnsbakad torsk med kräftskagen & linssallad

Ugnsbakad torsk med kräftskagen & linssallad

Måndag kväll är sällan den kväll då man experimenterar i köket. Oftast kör man på ett säkert kort, något man lagat tusen gånger och skulle kunna göra i sömnen
Fisk cutlet

Fisk cutlet

Koka potatisen i en kastrull med lite salt. När potatisen kokat klart ta den och mosa den med handen. Hacka löken smått och den gröna chilin, blanda med potatisen
Torsk i ugn

Torsk i ugn

Skär torsken i mindre bitar. Rensa grönsakerna och skär dem i tärningar eller stavar. Koka upp ca 5 dl vatten, lägg i grönsakerna och förväll i 3 minuter
KÖTTBULLEMACKA LCHF (GLUTENFRI)

KÖTTBULLEMACKA LCHF (GLUTENFRI)

Skölj betorna noga, lägg i en kastrull ochfyll på med vatten så att det täcker rödbetornaKoka dom sedan mjuka jag kokade mina i 60minuter för dom var ganska storaSkölj dom sedan lite under kallt vattenoch få av skalet, låt dom sedan ligga och bli kalla, när dom blivit kalla så tärnardu upp dom och blandar ihop med creme fraichecitronsaft saltar och pepprar efter egen smak
Mormors sockerkaka

Mormors sockerkaka

Jag har lagt ut det här receptet tidigare, som ett av mina allra första recept på bloggen, men den gången utan bild
Stekta äpplen med mjölkfri dulce de leche

Stekta äpplen med mjölkfri dulce de leche

Stekta äpplen tillsammans med knapriga havregryn och mjölkfri kolakräm    Per person. 1 skalat äpple i skivor½ dl rena havregryngrovt hackade hasselnötterlite kanel rapsoljalite råsocker - för att få den knapriga effekten på havregrynenDulce de leche - mjölkfri Rosta havregryn och hasselnötter tills de fått färg i en stekpanna
Kladdkaka de luxe med dulce de leche

Kladdkaka de luxe med dulce de leche

Hej måndag. Här har helgen gått i ett med bland annat kalasför den äldste. Eftersom han inte tycker om vanlig tårta,
Bröllopstårta till Erik och Maria

Bröllopstårta till Erik och Maria

Vi hade inte någon efterrätt till Erik och Marias bröllopsmiddag. Det blev en bröllopstårta som efterrätt istället