Jag skämtar inte när jag säger att det är en av de godaste tårtorna jag har ätit. Fraisier, en smarrig fransk jordgubbstårta fylld med crème pâttisière
Just med det här receptet så blir modelleringschokladen inte så bra att täcka tårtor med. Men om man skulle vilja täcka tårtor med den så har jag läst att man kan blanda i socker pasta så att den blir mer följsam, men jag har aldrig testat det själv
Jag lyckades. Jag gjorde en maffig chockladtårta heeeelt utan mjöl. Totalt glutenfri. Jag tycker den smakar ungefär som "death by chocolate cake", rik och krämig, bara att jag totalt dränkt den i chokladganache och kolakräm ännu till
Tyckte dessutom att det var väldigt roligt att dekorera en tårta med små och enkla medel och jag fick ett rejält sug efter att göra gräddtårtor, fulla av godsaker som sommaren kommer att bjuda på
Steg nummer ett när jag bestämmer mig för att baka en tårta. baka tårtbotten. Man kan baka den flera dagar innan och frysa in den eller baka och fylla den samma dag den ska ätas
För nån dag sedan så bakade jag chokladtårtbotten som sedan ska fyllas med något gott,men inte än utan den är i frysen tills det är dags för att fira något