Blanda ströbröd, vitlökspulver och lite salt och peppar i en annat djupt fat. Men denna gång tänkte jag att jag skulle ha basilikasmaken i själva chicken nuggetsen direkt, så jag blandade kycklingen med pesto först, innan paneringen, och det blev ju såååå gott
Och lite annat att skölja ner det med. En ostsås klarar sig rätt bra själv, särskilt om någon eller några av ostarna har mycket karaktär, men det är gott att blanda ner något annat också
Jag tänkte tipsa er om lite smått ochgott att inspireras av till midsommarmaten. Nu börjar det ju dra ihop sig till midsommar och jag njuter till fullo av den tid som är just nu
I den där japanska kokboken jag nämner hittade jag recept rå energisallad som jag inte riktigt hade ingredienserna till utan fick göra min egen variant
Både avokadooch ägg har ju egenskapen att gegga till det om man rör om för mycket. Sänkt av jetlag passade det bra med något lättlagat och genväg via färdiggrillad kyckling
Låt spenaten blanchera den sista minuten av pastakoket. Under tiden tar du ut korvköttet ur skinnen och delar det i mindre bitar – kladdigt och ganska kul
Skär bort stjälkar och blad. Dela på mitten och kärna ur, det gör du enklast med en potatisskalare. Sprid ut nyponen på smörpapper och lägg på ugnsgallret
Röda och gröna röror till julmaten. Först och främst vill jag tacka för alla fantastiskt fina kommentarer jag fick igår, angående mitt beslut att lägga ner min Facebook-sida
Först gör en saltlag och mängden av den är ju beroende på vad du skall röka. På fredagen var det dags för rökning då jag är hemma föräldraledig och då det så att säga, mest sköter sig själv
Enkelt, lagom pyssligt om man vill mecka lite och alla älskar resultatet. Tunna revbensspjäll eller spareribs (stavas också spare ribs) av rapsgris ser alltså ut så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.