Kaffekakamed chokladganache – mjukkaka. Mjukchokladkaka. Kaka. Mjukchokladkakamed smörkrämsfyllning. Passar fint som bakelsebotten, lägg på en lagom mängd vispad grädde och lite valfria bär på en skiva kaka och du har snabbt en god sommarbakelse
Jag känner på alla mjuka kakor, när jag tror de börjar bli klara. En liten Kaka till kaffet Som det stora Kakmonster jag alltid varit, ser jag det nu som en utmaning att komma på något gott till kaffet som även en låg-kolhydratare kan njuta av
Idag vill jag bjuda er på mycket god mjukkakamed banan, citron, och vallmo. Denna mjukkaka är nästan naturligt sött , tack vare banan och också glutenfri då använde jag havremjöl
Vill man ändå plåga sig med att påminnas om det när det är-17 °C ute och så krispigt kallt att man inte vet vilket ben man ska stå på så rekommenderar jag att baka kaka nedan. 4 ägg4 dl socker4 dl vetemjöl300 g smält smör2-3 bär, jag tog rödavinbär från vår trädgård som jag hittade i frysen, det går lika bra med plommon, körsbär, vitavinbär osvRör ihop allt utom bären till en jämn smet
En härligt saftig glutenfri mjukkakamed smak av apelsin, kokos och kondenserad mjölk. Men, och ni förstod väl att ett sådant var på kommande, nu har jag kommit på ett riktigt bra recept på glutenfri mjukkaka i kakform
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.