Servera glasnudelsalladenmed den stekta tofun och cashewnötter på toppen. Blanda i en skål tillsammans med olja, sesamolja, soja, agavesirap och limesaft
Blanda i en skål tillsammans med olja, sesamolja, fisksås, soja, honung och limesaft. Glasnudelsallad. Skär sedan upp den i tunna skivor och servera till glasnudelsalladen
Knaprig kyckling i buljong med pocherat ägg, bacon. Bacardi breezer och rabarberkyckling med kokosris. Lättrostad baguette med kungskrabba, örtsås och rökt paprika
Blanda i en skål tillsammans med fisksås, limesaft, honung och olivolja. Hetta upp en stor stekpanna eller wokpanna med lite olja och fräs grönsakerna några minuter så att de mjuknar men ändå behåller sin krisp
Blanda i en skål tillsammans med olja, sesamolja, fisksås, soja, honung och limesaft. Glasnudelsallad. Skär sedan upp den i tunna skivor och servera till glasnudelsalladen
Nu har matbloggen haft ett rejält uppehåll,med all rätt. )Här kommer jag med ett recept från självaste Catarina König,som vann Sveriges mästerkock förra året
Smaka av med salt. En fräsch förrätt som passar bra innan en tyngre varmrätt. Välj färsk frukt, eller “fuska” genom att köpa fryst, färdigtärnad i butiken
Lägg ner tillsammans med de andra grönsakerna och woka i någon minut innan du blandar i nudlarna. Servera till laxen, toppa med några färska koriander och myntablad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.